Εκδόσεις Λέμβος - Επικοινωνία

banner1

 

 

Εμείς – ο εκδοτικός οίκος “Λέμβος” – σε καλούμε σε μια εμπειρία επικοινωνίας και γνωριμίας, με βασικό επίκεντρο την αγάπη για το βιβλίο και το διάβασμα.

Η αλήθεια είναι ότι δεν απολαμβάνουμε τίποτα περισσότερο από το να ερχόμαστε σε άμεση επικοινωνία και επαφή με το αναγνωστικό μας κοινό. Άλλωστε, μέσα από την ουσιαστική αλληλοεπίδραση μαθαίνουμε περισσότερα για εσένα, το τι σου αρέσει να διαβάζεις και το ποια βιβλία μας κερδίζουν καθημερινά την καρδιά σου.

Συγχρόνως, κι εσύ μαθαίνεις για το ποια είναι τα κριτήρια με τα οποία επιλέγουμε ένα βιβλίο, ποια είναι η διαδικασία έκδοσης, και κυρίως, έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις τα αγαπημένα σου βιβλία και να χαθείς στις σελίδες τους.

Ο εκδοτικός οίκος μας και το βιβλιοπωλείο μας, το οποίο φιλοξενεί τα δημιουργήματά του, στεγάζονται στο κέντρο της Αθήνας σε έναν ζεστό και γεμάτο γνώση χώρο – έτοιμο να υποδεχτεί κάθε λάτρη των βιβλίων. Οι παρουσιάσεις των βιβλίων μας και τα δρώμενα που φιλοξενούνται στον χώρο μας ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την φιλοσοφική τους χροιά πάνω στα αναγνώσματά μας, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον σου και δημιουργώντας την αίσθηση ότι η γνώση και η απόλαυση που προσφέρει το διάβασμα ζουν αέναα μέσα σε όλους μας.

Έτσι, είτε έχεις κάποιο έργο προς αξιολόγηση, είτε θέλεις να χωθείς μέσα στις γεμάτες νέες και απρόσμενες εμπειρίες σελίδες των βιβλίων μας, είτε θέλεις απλά να μας γνωρίσεις και να μας χαιρετήσεις, είμαστε εδώ – ανοιχτοί και πρόθυμοι.

Γίνε μέρος αυτού του συναρπαστικού ταξιδιού γνώσης και ικανοποίησης που μόνο το διάβασμα μπορεί να προσφέρει.

Επικοινώνησε μαζί μας και επισκέψου μας, ώστε να απογειωθούμε με κάποιο φρέσκο και αναπάντεχο αναγνωστικό ταξίδι. Σε περιμένουμε.

Διεύθυνση

Μαυρομιχάλη 84, Αθήνα

Email

info@lemvos.gr